El Correlletres, un concurs literari que es fa en línia i que, per tant, permet la participació de gent d'arreu dels Països Catalans, enguany ha arribat a gairebé 400 inscrits.
Aquest concurs d'escriptura ràpida que compta amb les categories de narrativa i poesia gira al voltant d'una paraula clau que ha d'estar inclosa en el text presentat i que els participants no coneixen fins al dia del concurs. En aquesta edició la paraula clau ha estat "Reientinc", que és com s'anomena al pit-roig a Cassà, i els participants han tingut 48 hores per preparar i enviar les seves obres.

L'èxit de participants evidencia la bona salut dels Premis Literaris de Cassà de la Selva, que daten de l'any 1967, organitzats en els seus orígens per la Colla Excursionista amb la voluntat de promoure la cultura popular catalana.

El certamen inclou també els Premis Literaris Escolars, amb dues categories, el premi "Manel Tolosà" per a alumnes de 5è i 6è de primària, i el premi "Joan Codolà" per a alumnes de 3r i 4t d'ESO.

Els guardons dels Premis Literaris de Cassà s'entregaran per Sant Jordi, en una cerimònia que tindrà lloc a la Sala del Centre Recreatiu a les 17 h. La cerimònia també es podrà seguir en línia per tots els participants que no hi puguin assistir.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram