A més de les parades de roses i llibres, la programació de Sant Jordi a la plaça de la Coma de Cassà de la Selva inclou la presentació de llibres a les Golfes de Can Trinxeria, l'escenari de micro obert de poesia, els tallers creatius de xapes i punts de llibre de llautó, el racó de la biblioteca o l'hora del conte.

Cal destacar la Festa Literària amb l’entrega dels 56ns Premis Literaris, que es lliuraran en una cerimònia a les 17 h a la Sala del Centre Recreatiu. L’acte també es podrà seguir en línia per a tots aquells participants que no hi puguin assistir.

A la tarda tindrà lloc l'espectacle familiar "Quina Xerinola" d'en Rikus a les 18 h, i al vespre la companyia Ual•la presentarà l'espectacle "Play" a les 20h a les Golfes de Can Trinxeria, dins el cicle Les Nits de la Coma.

També s'han programat activitats posteriors a la diada de Sant Jordi, com la visita teatralitzada del diumenge dia 24 “Cassà Medieval” a càrrec dels “Guies Uficials” o el Taller de Poesia i Impremta per a famílies del dia 30. A més, aquests dies hi haurà diverses exposicions repartides per diferents espais del municipi: "Clijcat Mira que són bèsties" a la Biblioteca, "Plantes Silvestres. La flora oblidada" a la Sala d'Exposicions de Can Trinxeria, "Joves DiversØs" a l'Espai Jove l'Escorxador, i l'exposició "Òmnium Cultural, 60 anys d'història" a la sala del Suro a Can Trinxeria.

Podeu trobar la programació i la reserva d'entrades a cassa.cat/santjordi


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram