A partir d'avui s'obren les inscripcions per a participar en el concurs literari en línia "Correlletres", us hi podreu inscriure fins al 12 de març.

Aquesta serà la sisena edició del concurs d'escriptura ràpida que se celebra en línia i que forma part dels Premis Literaris de Cassà.

El dia 17 de març els participants inscrits rebran una paraula clau que haurà de formar part del text, i disposaran de 48 h per presentar els seus escrits. Podran enviar els textos a través del formulari a la pàgina web dels premis.

Es pot participar en dues categories, la categoria de poesia que està oberta a totes les edats i la categoria de narrativa que està adreçada a menors de quaranta anys. Cadascuna d'aquestes categories compta amb un premi de 300 € i les obres guanyadores es publicaran a més a la revista Núvol.

Les inscripcions estan obertes fins al 12 de març a: cassa.cat/premisliteraris.

Els Premis Literaris a Cassà

Aquests premis literaris són dels més antics de les comarques gironines, es remunten a l'any 1967, la Colla Excursionista va dinamitzar llavors les bases del que han esdevingut els Premis Literaris i on han participat autors com en Vicenç Villatoro o en Víctor Mora.

En el cas del Correlletres, aquesta serà la setena edició, l'any passat aquest concurs va comptar amb 400 inscrits provinents de tots els racons dels Països Catalans, a més de rebre inscripcions d'altres països.

Aquest sens dubte és un molt bon indicador de la bona salut que encara mantenen els Premis Literaris a Cassà així com de la qualitat i quantitat de creadors i creadores, que posaran el seu gra de sorra a la història de la nostra llengua i que són la base del seu futur.

Amb motiu dels Premis Literaris, durant aquests mesos de març i abril a les escoles de Cassà es faran tallers d'escriptura creativa per fomentar la participació en les categories dels Premis Literaris Escolars, la "Manel Tolosà" per a alumnes de 5è i 6è de primària, i la categoria "Joan Codolà" per a alumnes de 3r i 4t d'ESO.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram