Ahir va tenir lloc a Caldes de Malavella una reunió de treball amb l’objectiu de realitzar el Pla de treball i activitats de l’any 2022, document resum del treball de col·laboració i cooperació de prestació de serveis en matèria de seguretat pública de les policies locals de Caldes de Malavella, Llagostera i Cassà de la Selva, i que marca l’Acord de col·laboració per a la prestació del servei existent entre els tres municipis.

A la reunió hi ha assistit el cap de la BP del Gironès i de la Selva i els caps de les tres policies locals per exposar conjuntament els resultats dels controls i serveis de col·laboració, i obrint la possibilitat de la incorporació de Mossos d’Esquadra als controls programats.

A partir de la reunió i del document es podran extreure conclusions i ajustar serveis per continuar implementant sinergies que augmentin l'efectivitat dels cossos, l'agilitat en la resposta davant d'incidències i la col·laboració en la gestió mancomunada dels recursos.

L’elaboració i desenvolupament d’aquest pla de treball és un instrument estratègic per definir i gestionar les polítiques globals orientades a la millora contínua de la seguretat pública en el futur. El principal objectiu d’aquest document és millorar la resposta, en termes d’eficàcia, eficiència, qualitat de servei i transparència, a les necessitats i demandes de la ciutadania en matèria de seguretat pública a partir de les actuacions del passat any 2022.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram