Ahir es va inaugurat el camp de futbol 7 i l'espai d'entrenament annex. L'alcalde acompanyat de la regidora d'esports Lourdes Martin, regidors i regidores de l'ajuntament, i Miquel Clapés, president de la Unió Deportiva Cassà, han presidit l'acte d'inauguració.

Després de la sacada d’honor per part de l’alcalde, Robert Mundet, es va jugar un triangular de futbol entre els equips de l'escoleta de la UD Cassà, el Santa Eugènia i els Maristes.

Les obres per a la construcció del camp es van iniciar el passat mes d'agost i la major part de la infraestructura es va finalitzar a principis d'aquest any. La instal·lació de la nova il·luminació es va endarrerir per la falta de subministrament de material, motiu pel qual s'havia endarrerit també la seva inauguració. Els nous focus tenen un dispositiu per regular la intensitat lumínica i així evitar molèsties ja siguin als veïns dels edificis del costat o per necessitats que es tinguin.

Aquestes noves instal·lacions són de gespa artificial i s'han construït al costat del camp de futbol 11, a la zona esportiva. El camp de futbol 7, està equipat amb dues porteries fixes, quatre d'abatibles, dues banquetes cobertes, un marcador electrònic i un sistema de reg. També s'ha fet la renovació dels tancaments perimetrals encerclant les noves instal·lacions dins la zona esportiva actual.

A l'edifici del Pavelló PAV3, s'han instal·lat a més, dues portes de control d'accés i de pas al pavelló per accedir a la zona de vestuaris, una porta per accedir al passadís nord i una porta automàtica per accedir des de l'actual aparcament de la zona esportiva.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram