Junts per Cassà ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig, que lidera l’actual alcalde, Robert Mundet, i que suma “l’experiència municipal contreta per alguns dels actuals regidors, amb persones que s’han volgut implicar i afegir al projecte, amb la voluntat de millorar el poble”. La prioritat és “acabar la feina que ha quedat pendent i tirar endavant els objectius que ens hem marcat, inclosos en el programa electoral”, subratlla Mundet.

“Tenim clar el nostre compromís amb el poble i amb el seu progrés en tots els àmbits. Som molt ambiciosos per la quantitat de propostes que ens marquem a fer i per això haurem de ser molt planificadors, aconseguir el finançament necessari i adaptar-nos a les circumstàncies que apareguin sense posar en perill l’economia local”, ha explicat.

“Som persones plurals, properes, dialogants, compromeses, treballadores, honestes i realistes”, ha indicat Mundet, que ha desglossat les propostes de Junts per Cassà en matèria de sostenibilitat i medi ambient, equilibri social i oportunitats, joves i dinamisme I recursos.

“Farem propostes encaminades a millorar l’eficiència energètica i l’estalvi a tots els nivells. Volem convertir el respecte en el medi ambient en una de les normes a aplicar en qualsevol acció que es faci des de l’ajuntament”, ha explicat Mundet.

Pel que fa a les prioritats en l’àmbit social, són “convertir Cassà en un municipi de referència pel que fa a la igualtat, l’equilibri i la integració social, que ofereix oportunitats en termes de desenvolupament personal, d’oferta d’equipaments i recursos, i consolidar-lo com a municipi cívic i educador que promou el desenvolupament personal i social en tots els sentits”.

Quant als joves, Junts projecta “millorar l’oferta d’habitatges de lloguer al municipi, per facilitar l’accés a l’habitatge, donar suport a una economia diversificada i a les empreses que es volen instal·lar al poble, emprenedors i comerç local” així com fomentar i facilitar la implicació d’aquest sector en l’organització d’activitats i iniciatives que encaixin amb ells.

Per últim, Mundet s’ha referit a l’aposta “per un model de creixement basat en la sostenibilitat, l’activació i millora de recursos i serveis, la potenciació de les singularitats locals per atraure inversions i visitants que poden facilitar la generació d’activitat econòmica al municipi”.

La candidatura de Junts per Cassà està formada per:

1. ROBERT MUNDET ANGLADA
2. JOAN CASABÓ FUGUET
3. NÚRIA SALVANS PÉREZ
4. JOAN IGNASI GISPERT LLOVERAS
5. NOELIA (NOE) BUENO CAMOS
6. MAR SÁNCHEZ CAÑIGUERAL
7. CHRISTIAN CORTÉS DE LA FUENTE
8. JOAQUIM ROQUETA MIRALLES
9. SÍLVIA MOLINER REYES
10. LAURA MERCADER SALVANS
11. SÍLVIA MARTÍ SUÑER
12. ALÍ DUKURAY DUKURAY
13. MARIA MERCÈ CASADEVALL MOLAS
14. JOSEP RABELL BLANQUERA
15. SERGI BOU BOSCH
16. EDUARD MESTRES RODÀ
17. LOURDES MARTIN TORO
18. GEMMA JUNCÀ RIPOLL
19. ENRIC BAGUÉ VILA
20. CARLA MATILLA RUBIROLA

L'acte de presentació de la llista de Junts per Cassà es va fer dissabte al migdia al pati de Cabn Trinxeria.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram