En l’últim Ple ordinari d’aquest mandat destaquem l’actualització del contracte de gestió de la Residència, l’aprovació inicial de l’estructura de costos del servei de l’aigua i clavegueram i la fiscalització de comptes.

1.- Aprovar l'acta del Ple del 27/04/2023.

2.- Aprovar l'acta del Ple extraordinari i urgent del 02/05/2023.

3.- Retre compte dels decrets d'alcaldia núm. 2023/0790 a 2023/0986

4.- Aprovació de l’addenda al document d’encàrrec a mitjà propi signat entre l’Ajuntament de Cassà de la Selva i SUMAR, Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya, S.L., per la gestió de la Residència per a la Gent Gran i centre de dia “Sant Josep” del municipi de Cassà de la Selva
L’encàrrec a mitjà propi signat entre l’Ajuntament de Cassà de la Selva i SUMAR regeix el servei que l’empresa pública presta per la gestió de la residència. Amb aquest acord s’autoritza la despesa suplementària per valor de 162.118,11€ per cobrir l’actualització de la despesa corresponent a l’exercici 2023.

5.- Ratificació de la modificació dels estatuts del Consorci de les Vies Verdes de Girona
Com a membre del Consorci de les Vies Verdes, l’Ajuntament de Cassà ratifica mitjançant aquest acord la modificació dels estatuts que aquest va aprovar el passat 9 de març. Les modificacions dels estatuts del Consorci es refereixen al nombre de representants legals als òrgans de gestió del Consorci, nous ajuntaments membres, i la definició dels usos permesos i prohibits a les Vies Verdes, que preveu un règim sancionador.

6.- Aprovació inicial i publicació de la proposta d’estructura de costos del servei d’abastament d’aigua potable i clavegueram del municipi de Cassà de la Selva
Com a part de l’elaboració dels Plecs de condicions de l’expedient de contractació per a la gestió del Servei municipal d’abastament domiciliari d’aigua potable i clavegueram, l’Ajuntament aprova inicialment i publica l’estructura proposada el maig de 2023 per la consultora PWACS. Aquest pas és necessari per a validar la fórmula de revisió de preus que s'ha d'incorporar als plecs, per tal d’ajustar-se la revisió de preus dels contractes del sector públic.
Aquesta estructura contempla la participació en els costos de diferents magnituds com personal, manteniment i conservació, compra d’aigua, i energia.

7.- Reconeixement extrajudicial de crèdit
Es proposa d'aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses obligacions per valor de 9.091,49€.

8.- Informes d'Alcaldia i regidors.

9.- Precs i preguntes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram