Ja s’estan fent els treballs per fer la reparació del fons de la piscina coberta en els que s'ha de reparar el vas per evitar filtracions, aquestes feines estan cobertes per la garantia de la instal·lació del liner del vas que s'havia fet el 2020.

Per poder fer aquests treballs ha estat necessari buidar la piscina, aquest procés de buidatge s'ha planificat juntament amb els bombers i ADF de Cassà, que aprofitaran gran part l'aigua, uns 400.000 litres aproximadament. Amb aquesta aigua s'omplirà una bassa que utilitzen d'emmagatzematge per apagar incendis.

L'altra part de l'aigua s'ha transvasat a la piscina d'estiu, en aquest cas la piscina exterior no s'havia omplert en previsió d'aquest transvasament i per aprofitar al màxim el volum d'aigua de la piscina interior. En tota aquesta operació s'haurà aprofitat tota l'aigua de la piscina coberta i es procedirà a la reparació del vas, es preveu que els treballs es facin durant les primeres setmanes d'agost i la piscina estigui en funcionament de nou el pròxim dilluns, 21 d'agost.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram