El cinema a la fresca, una de les activitats més veteranes i esperades del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva, torna aquest juliol i agost amb una programació diversa i equilibrada, que inclou èxits de crítica, fenòmens de taquilla, i vells i nous clàssics.

Novament s’ha prestat una especial atenció al cinema familiar i a oferir pel·lícules en català. Seran sis sessions, amb el Parc de l’Estació com a lloc central, i l’espai del pati de Can Trinxeria per a les sessions dedicades al clàssic i el cinema independent, que seran en versió original subtitulada. Totes les projeccions són gratuïtes i es faran a les 22:00.

- 10 de juliol: "Aftersun" (Pati de Can Trinxeria). Un emotiu drama aclamat per la crítica i els festivals que suposa el debut d’una prometedora directora, Charlotte Wells. En Versió Original Subtitulada.

- 17 de juliol: "Les diabòliques" (Pati de Can Trinxeria). La sessió dedicada a projectar un clàssic està dedicada enguany a la cassanenca Aminda Valls, que intervé a la pel·lícula. Un dels més grans clàssic del cinema francès i una sorprenent cinta d’intriga que sorprèn, estremeix i emociona. En Versió Original Subtitulada.

- 24 de juliol: "Barbie” (Parc de l’Estació). La gran triomfadora a la taquilla de l’any passat és una comèdia colorista i un sorprenent al·legat feminista que ofereix múltiples lectures.

- 31 de juliol: "Mòmies" (Parc de l’Estació). L’equip creador de la saga Tadeo Jones entrega una comèdia familiar d'aventures que explica la història d'unes mòmies egípcies que viuen en una ciutat subterrània secreta.

- 7 d'agost: "Spiderman: creuant el multivers" (Parc de l’Estació). Després de projectar a la passada MACCA la primera part de la trilogia animada de l’icònic superheroi, reprenem la saga. I tot i que semblava impossible, amb una segona part que fins i tot millora la gran primera pel·lícula. Un clàssic instantani.

- 14 d'agost: "Indiana Jones i el dial del destí" (Parc de l’Estació). El gran personatge creat per Steven Spielberg s’acomiada amb una cinta dinàmica i emotiva que fa justícia a la històrica saga.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram