El projecte educatiu PUPILA, impulsat per Anna Gelabert i Mar Rivas ha estat escollit com la millor idea del centre YUZZ de Girona i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley al costat dels altres 48 participants més brillants de l'actual edició de YUZZ. El programa el dirigeix el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb el patrocini de Banc Santander, a través de Santander Universidades. A nivell local, el programa compta amb l'impuls de l'Ajuntament de Girona, la Fundació Princesa de Girona i la Universitat de Girona.

El jurat ha seleccionat el projecte d'Anna Gelabert i Mar Rivas com el millor del centre YUZZ Girona, ubicat al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, en el qual durant cinc mesos 25 joves han treballat en el desenvolupament de les seves idees empresarials amb el suport de l'organització Secot i la coordinació de l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

 

EL PROJECTE

Cada dia professors amb talent canvien la ment dels seus alumnes. És per això que des de PUPILA, les seves promotores, Anna Gelabert i Mar Rivas, s'han preguntat: "I si compartim aquests coneixements?" PUPILA pretén millorar l'aprenentatge dels alumnes i convertir-se en una eina de treball pel professorat, a través d'una plataforma educativa audiovisual. Les escoles estan experimentant un canvi pedagògic i tecnològic molt important. Els professors utilitzen cada vegada més recursos audiovisuals, però sovint no troben el que busquen. Aquest és l'inici d'un projecte que els il·lusiona enormement: www.pupila.cat 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram