L’extresorer i membre de la junta de la secció de tennis taula del Foment Deportiu de Cassà explica la seva versió de l’escissió del FDC i la creació de la nova entitat de tennis taula

En una entrevista al ‘Cassà al dia’, Josep Granados ha assegurat que el FDC té “bloquejat” tot el material que la secció de tennis taula va aconseguir “al llarg dels anys amb els seus mèrits”. Granados ha especificat que hi ha unes “30 taules de tennis tancades en un magatzem i ningú les utilitza perquè actualment no hi ha secció de tennis taula al FDC”. Ha afegit que la nova entitat, Tennis Taula Cassà, creada durant els darrers mesos, ha hagut de recórrer a altres clubs per aconseguir dues taules i iniciar els entrenaments.

Per altra banda, Granados ha explicat que el principal problema que té el FDC és la “mala comunicació que hi ha entre les seccions”. Finalment, ha aclarit que actualment no hi ha secció de tennis taula al FDC i que els pocs jugadors que hi havia el dia de la presentació del club no eren membres d’aquella secció ja que són esportistes d’una altra disciplina.

Granados, però, ha afegit que no vol remoure coses del passat ja que estan molt “il·lusionats” amb la nova entitat que ja ha nascut. 

Per sentir tota l'entrevista podeu premer aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"