El president del Cineclub 8 i 1/2 ha assegurat que l'oferta de pel·lícules de Hollywood i les limitacions tècniques dificulten les històriques tardes de cinema del dissabte a la tarda

En una entrevista al 'Cassà al dia', Josep Ferrer, president del Cineclub 8 i 1/2 de Cassà, ha explicat que "estan molt satisfets de tots els actes que organitzen al poble" però que enguany serà inevitable "replantejar el futur del cinema del dissabte a la tarda".

A partir d'aquest any s'acaba el sistema analògic i això suposa una inversió molt gran per l'entitat si es vol continuar projectant pel·lícules d'actualitat. Per altra banda Ferrer també ha valorat que el consum de cinema ha canviat ja que ara la gent "hi va menys". Tot i així, la principal causa del futur canvi és que "cada vegada hi ha menys pel·lícules d'actualitat per projectar". 

Josep Ferrer ha explicat aquest canvi en una entrevista que girava entorn les activitats de la MACCA que comencen el proper 31 i 1 de febrer. La programació de la MACCA es presentarà dimecres al Museu del Cinema de Girona.

Si voleu sentir tota l'entrevista podeu prémer aquí


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.