Entrevistem al President de l'UD Cassà, Carles Jofré, per conèixer la situació del club i els principals reptes que es proposen des de la junta 

El President de l'UD Cassà, Carles Jofré, assegura que el club té per objectiu que "cap persona de Cassà" es quedi sense jugar. Jofré considera que el club es basa en una filosofia de gent del poble ja que, entre altres coses, està subvencionat per l'Ajuntament de Cassà i no es pot allunyar de la vocació de "servei públic". 

Pel que fa al pressupost de l'entitat, Jofré assegura que el club no podria tirar endavant "si s'hagués de fer càrrec de tot el que paga l'Ajuntament". Actualment l'UD Cassà rep 22.000 euros de subvenció directa per part de l'Ajuntament, a banda del manteniment de les instal·lacions i el conserge que també va a càrrec del consistori. Per altra banda, el club ingressa les quotes dels socis, els beneficis del bar, així com altres subvencions que provenen d'organismes supramunicipals. Jofré sosté que el club es troba en una situació econòmica "bona i equilibrada". 

Si voleu sentir tota l'entrevista podeu prémer aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.