En una entrevista al Cassà al Dia, Eduard Ayach ha anunciat les conclusions del Fòrum d'Entitats celebrat ahir al vespre i les noves mesures que s'han emprès per col·laborar amb les associacions de Cassà

Eduard Ayach al primer Fòrum d'Entitats. Font: Cassà Digital

Eduard Ayach, regidor de Cultura, ha assegurat que després de treballar amb les peticions fetes per les entitats al primer Fòrum d'Entitats de Cassà de la Selva, s'ha obtingut un nou procediment organitzatiu al consistori per facilitar la feina a les associacions. A més, també s'ha decidit que se cedirà l'Espai Jove L'Escorxador a les entitats del poble que ho sol·licitin ja que es tracta d'un "espai ampli" que "s'ha d'obrir encara més al poble". 

"L'objectiu és agilitzar la feina als principals dinamitzadors d'activitats del poble", ha afirmat Ayach. Les mesures que s'han dut a terme han estat la creació de la figura d'una tècnica d'entitats, així com el desenvolupament d'un "espai de les entitats" a la nova pàgina web que s'estrenarà el proper 3 de març. 

Aquest "espai de les entitats" permetrà que els responsables de cada associació puguin notificar els actes i reservar espais en línea i al mateix temps veure els dies que ja hi ha programats altres actes per part de les entitats de Cassà. En resum, serà una "eina" que permetrà una "major comoditat" a les associacions del poble.

Si vols sentir tota l'entrevista pots fer-ho aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.