L'objectiu és editar un llibre que reculli experiències viscudes a l'escola per commemorar els 75 anys del centre educatiu

L'Escola Puig d'Arques celebra enguany el 75è aniversari i demana la col·laboració de tots els que hagin estat vinculats al centre educatiu per recollir varis records. El director del centre, Josep Bofill, explica que es poden aportar "llibres, enciclopèdies, notes, quaderns, fotografies i també records narrats a través de la transmissió oral". L'objectiu final és editar un llibre que reculli vivències transcorregudes al llarg dels anys al CEIP Puig d'Arques de Cassà. 

La celebració formal es farà al mes de setembre amb una exposició fotogràfica i audiovisual que permetrà comparar la vida a l'escola al llarg de les diferents èpoques. 

Josep Bofill explica que gran part de la història del centre educatiu s'ha pogut confeccionar gràcies a la tasca feta per un "mite vivent" que és el ja jubilat professor de l'escola, Quim Massa. A través de diversos documents, Massa ha conclòs que l'escola es va començar a construir el 1934 i es va finalitzar el 1939. Per tant, va ser construida pels republicans i inaugurada pels nacionals.

Si voleu sentir tota l'entrevista ho podeu fer aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.