El consistori va aprovar la gestió directa de la Piscina Coberta Municipal a l'octubre i el canvi de coordinació "ja comença a donar els seus fruits", explica Enric Bagué en declaracions al 'Cassà al Dia'

L'alcalde de Cassà de la Selva, Enric Bagué, assegura que el nombre d'usuaris de la piscina coberta ja supera els 800 i que la xifra òptima ronda al voltant dels 900. Amb l'aprovació del nou conveni de col·laboració de la Piscina Coberta, aprovat ahir al migdia amb els màxims responsables polítics dels pobles veïns, s'espera que la xifra d'usuaris d'aquest servei augmenti. "L'objectiu és assolir l'equilibri necessari per reduir al màxim possible el dèficit i continuar oferint el servei òptim en les activitats i les instal·lacions", explica Enric Bagué al 'Cassà al Dia'. 

En aquesta entrevista, Bagué també opina de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat del Món Local. "Aquesta llei genera una incertesa molt gran ja que no detalla cap mesura concreta", assegura Bagué. L'alcalde de Cassà de la Selva considera que hi ha d'haver una reforma del món local i que cal acotar els serveis oferts pels consistoris però sosté que no es pot fer de la manera proposada en aquesta llei perquè "acaba amb moltes competències importants". 

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Enric Bagué ho podeu fer aquí


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.