L’edició d’aquest mes de novembre del programa Tertúlia de músics de Ràdio Cassà té com a convidat a Manel Fortià, el prestigiòs músic cassanenc que, després de passar tres anys a Nova York, torna a casa amb nous projectes producte de la seva estada a nord-Amèrica.

El seu sentit melòdic, precisió rítmica i creativitat, han convertit Manel Fortià en un dels contrabaixistes més singulars i originals de la nova generació, i li han permès actuar i/o gravar amb músics de la talla de Dave Liebman, Chris Cheek, Eliot Zigmund, Bill McHenry, Ari Hoenig, Chano Dominguez o Raynald Colom, entre altres.

Al llarg de la seva carrera ha rebut diversos premis i reconeixements, dels quals destaquen el “Jazzer 2020” al Festival Jazzing de Barcelona o el “Terra i Cultura 2019”. Ha gravat més de 50 discos com a líder o com a sideman.

El programa s’emetrà aquest dissabte, 27 de novembre a les 14h, i el diumenge 5 de desembre a les 9h. Després de la segona emissió el programa quedarà publicat al podcast de Ràdio Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"