Aquests dies heu rebut la darrera edició del diari de cultura, una publicació que recull la proposta cultural a Cassà, 55 cites amb la cultura que van des de la música al cinema, passant pel teatre, les xerrades o les lletres.

El darrer trimestre de l'any ens retrobem amb el jazz i el cicle Jazzà, aquest va ser una novetat que l'any passat es va consolidar penjant el cartell de complet a cada sessió. Aquests mesos el trobarem a l'auditori de la Sala Galà, mentre durin les obres a les golfes de Can Trinxeria.

També torna el Cántut, un exponent de la cultura i el folklore català, un festival amb seu a Cassà, creat per Alter Sinergies que a més aquest any ha rebut el Premi Nacional de Cultura en la categoria Projecte Cultural i el Premi Alicia al Projecte Social atorgat per l’Acadèmia Catalana de la Música .

El cinema el gaudírem a través del cicle Gaudí, els documentals i la programació infantil a través de les propostes del Cineclub Vuitmig, i tindrem ocasió de tenir la projecció de l’exitosa Alcarràs.

Les arts escèniques ens acosten el món del teatre musical amb Els Colors de Duke Ellington, un viatge per la història del jazz. Les Nits de la Coma retornen a l'Espai del Casal aquest trimestre, com sempre amb les propostes de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb humor, improvisació i teatre en petit format.

Al mercat hi trobareu els espectacles infantils de la campanya La família se'n va al Mercat organitzada per l'Àrea de Promoció Econòmica i adreçada a un públic familiar.

Enguany també tenim la segona edició de les Jornades d’Educació i Família, on es treballaran aspectes diversos relacionats amb l’educació des de la primera infància fins a l’adolescència com el sexe o l’addicció a les pantalles.

La Biblioteca i l'Àrea de Cultura organitzen la Llimonada de lletres, a més de presentacions de llibres, i tertúlies, una programació trimestral per a compartir l'estima per la lectura des de la infantesa fins a qualsevol edat. La activitats vinculades al món de l’art, venen dels tallers que ens proposen la Escola Municipal d’Art Josep Lloveras i dels muntatges de l’espai can Vilallonga que formen part del Festival Art & Gavarres. Al diari també trobareu els textos guanyadors de la passada edició del Correlletres 2022, el concurs d'escriptura ràpida, us animem a participar a la propera edició d’aquests Premis Literaris que tenen 56 anys d’història a Cassà.

Aquest trimestre també es presenta el nou cicle del Diver (SOS), aquest any dedicat a la diversitat lingüística que presentarà entre altres, un taller per a famílies de la mà de Màrius Serra o la presentació i xerrada del voluntariat per la llengua "No em canviïs la llengua" on hi intervindran la Carme Sansa, l'Aleix Renyé i en Mathew Tree.

I per a un coneixement ampli del nostre territori hi ha les xerrades/sortides de l’arxiu municipal on es descobreix les històries i singularitats del nostre municipi.

Com a cloenda de la programació tenim les activitats familiars nadalenques amb el Fum, Fum, Fum, la festa familiar de Nadal a Cassà, un cap de setmana on el barri vell s’omplirà d’espectacles.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"