El projecte que ha aconseguit més vots en la fase de votacions finals dels pressupostos participatius ha estat la pista de vòlei platja. En total ha obtingut 422 vots, un 27,98% del total dels vots emesos. Aquesta pista estava pressupostada amb un cost aproximat de 59.000 € i es preveu que es farà a la zona esportiva, darrere la piscina municipal.

La millora d'espais públics ha quedat en segon lloc, amb 222 vots que representa un 14,72% dels vots emesos amb un cost de 8.500 €. Per arribar als 80.000 € que es dedicaran a executar els projectes guanyadors, i seguint l'ordre dels projectes més votats també es faran el pla de bancs per seure, amb un cost de 9.500 €, que ha quedat en cinquena posició amb 138 vots i la parada de manteniment de bicicletes amb un cost de 1.700 € que havia aconseguit 87 vots.

Enguany han votat un total de 784 persones, aproximadament un 9% de la població, amb una participació majoritària a través de la nova plataforma "Decidim" on han participat 748 persones i la resta, 36 persones, han participat dipositant les paperetes en paper a l'ajuntament, la Sala Galà i la piscina municipal.

Cada votant podia triar fins a 3 projectes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"