El Fum Fum Fum arriba a la seva quarta edició els dies 17 i 18 de desembre amb un programa ple d'activitats familiars. Aquesta festa nadalenca tindrà lloc als carrers del barri vell i la plaça de la Coma, on trobarem diferents escenaris, tallers, espais de joc i racons llaminers.

Enguany estrenem un nou espai a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer on hi haurà l'escenari Rovelló, a més a Can Parera hi trobarem el “racó llaminer” on poder fer un tastet dolç o salat durant tot el cap de setmana. En aquest escenari podrem gaudir de concerts com el "Hip Horns" dissabte a la tarda, amb una mescla de funk, hip-hop i soul o les "Nadales per Jamaicanes" de diumenge a càrrec del grup Rabadab, que ens oferiran una versió reggae i alegre de les nadales tradicionals.

També a l'escenari Rovelló, la companyia Silver'n'Gold ens portarà l'espectacle Winter, que combina el clown amb les acrobàcies i el cèrcol aeri. Aquí també podrem veure els malabars amb foc i llum de l'espectacle "Prana" a càrrec d'Aram Sempervirens.

A l'escenari Lluquet, a la plaça Petita es faran els espectacles teatrals amb "Contes de Nadal" amb La Minúscula Teatre o els "Contes de la Baba" de la mà de la Carmina Rabassedas entre moltes altres cites amb el teatre per menuts i grans.

L'espai Tallers d'en Satanàs estarà ubicat a la plaça de les Mesures i a la plaça de la Coma, hi haurà el Tió de Nadal i l'espai Jocs d'en Rabadà amb jocs gegants per a infants. La música nadalenca ens acompanyarà pels carrers del barri vell amb els Virolailo i la seva cantada itinerant.

El diumenge, el Fum, Fum, Fum!, també se solidaritza amb la Marató de TV3 i per aquest motiu l'entitat GICOR vendrà, durant tot el dia, butlletes pel sorteig dels arbres i de les ponsèties que decoraran els espais d'aquesta festa familiar. L'acte del sorteig tindrà lloc el mateix dia, a les 8 del vespre, a l'escenari Rovelló.

Aquesta festa familiar nadalenca envairà els racons del barri vell amb l'objectiu de dinamitzar aquest sector del poble i que els veïns i veïnes, així com les persones visitants, en puguin gaudir durant un cap de setmana passejant per les places i carrers de Cassà, que comptaran amb ambientació nadalenca i animant a fer les compres de Nadal al comerç local.

Tots els espectacles són gratuïts i no cal fer reserva prèvia. Podeu trobar més informació a www.cassa.cat/nadal 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"