Joan Malagón ens parlarà del negoci que regenta juntament amb Jordi Riera, dels orígens de la masia que acull l’activitat, i de la cuina que ofereixen. Coneixerem més detalls del menú de la tòfona, que aquests dies ofereix el Mas Ros, així com de productes de temporada com els calçots, i de plats més tradicionals com els cargols.

“La cuina de Cassà” s’emet el primer dissabte de mes a les 11 h, amb reemissions el dimecres posterior a les 12 h, i el diumenge de la següent semana a les 11 h. L’espai el condueixen Josep Ferrer, Xicu Cla i Carles Malagrida.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.