"No entenem com ningú havia fet la revisió cadastral abans del 2010 ja que la llei obliga fer-la cada 10 anys"

2013 11-ERC

Carles Casanova i David Vila, del grup municipal d'ERC, asseguren que no entenen com l'alcalde va poder dir a l'anterior ple que cal reconèixer que la revisió cadastral del 2010 "no va anar bé". Des d'ERC es pregunten què passaria si no s'hagués fet, ja que des del 1985 que no hi havia cap revisió i "això no és el que contempla la llei". 

Per altra banda, Vila explica que tot i que el tipus de gravamen del consistori de Llagostera sigui inferior que el de Cassà, la factura de l'IBI dels ciutadans dels dos pobles és similar. Això és així perquè a Llagostera es va fer la darrera revisió el 2006 i cada any el rebut s'incrementa un 10%. Per tant, a Llagostera aquest augment percentual és major que a Cassà i per això el preu final del rebut s'acaba equilibrant tot i que a Cassà hi hagi un gravamen bastant més elevat. 

"EL PLE SERVEIX PER RENDIR COMPTES"

Casanova i Vila defensen que van treure el tema de la no aplicació de la bonificació de l'ICIO per obres menors i de rehabilitació al ple perquè "és allà on els ciutadans poden saber què s'està fent al consistori". A més, afegeixen que "és un acte de transparència i de rendiment de comptes" on, asseguren, "ha de sortir tot el que es comenta a les reunions informatives i que és d'interès dels ciutadans". 

RECONEIXEN LA MULTA DE 50.000 €

Des d'ERC corroboren que fa uns mesos va arribar a l'Ajuntament de Cassà una multa de Madrid de l'import d'uns 50.000€ per una mala justificació d'una subvenció d'un programa informàtic del consistori. Vila defensa que "si busques subvencions sota les pedres tens més probabilitats d'equivocar-te" i afegeix que "si no fa res, segur que faràs menys errors". 

Podeu sentir l'entrevista el proper dissabte a la 1 del migdia o a partir de l'emissió si premeu aquí


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"