Aquesta setmana el programa “Divendres de  TV3”  visita Campllong amb motiu de la Fira Comarcal de Primavera que se celebrarà els pròxims 2 i 3 d'abril.

 

Entre altres temes, parlaran de La Selva, empresa d'alta xarcuteria, especialitzada en pernil cuit. Coneixerem el secret del iogurt ecològic La Selvatana, que serveix a 11.000 nens de diferents escoles del país. Tastaran  els plats de Can Barris, un restaurant de cuina catalana especialitzat en l'elaboració de cargols a la llauna, i coneixerem  Rossita Puig, una artista de 70 anys que treballa el ferro des de fa molts anys, i crea  escultures espectaculars  que han estat reconegudes més enllà d'aquest petit municipi.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"